Surse: Dragnea se pregateste sa o inlocuiasca pe Firea de la sefia organizatiilor PSD din Bucuresti si Ilfov. Ce il deranjeaza atat de mult

politica

Surse de la varful PSD, citate de Antena 3, anunta ca Liviu Dragnea va face o evaluare a performantelor filialelor partidului din tara. Filialel cu rezultate slabe au fost si cele din Bucuresti si Ilfov, care sunt conduse de Gabriela Firea.

„Va fi o evaluare la nivel national privind modul in care au functionat filialele. Se pregateste schimbarea mai mult conduceri ale filialelor care au nu au performat”, au mentinat sursele.

Organizatiile PSD conduse de Gabriela Firea au obtinut, la alegerile parlamentare, cele mai slabe rezultate dintre filialele PSD din sudul tarii. Astfel, PSD a obtinut in Bucuresti 38,41% si in Ilfov 39,95%, in timp ce in judetele invecinate procentele au fost de peste 50%. De asemenea, si la recentele alegeri anticipate, candidatul PSD sustinut de Firea pentru primaria Jilava a pierdut in fata candidatului PNL.

Aceasta evaluare va fi folosita de Dragnea si pentru a scapa de liderii de organizatii care au fost alaturi de Sorin Grindeanu in recenta criza politica. Sunt vizate in mod special conducerile organizatiilor din Caras-Severin si Timis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: