Dragnea, prima reactie publica de la incarcerare. Mesajul puscariasului pentru Romania: „De dragul tau am sacrificat tot. Mi-am asumat in cele din urma chiar si renuntarea la libertate, de dragul tau!”

politica

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, are prima reactie publica de la momentul incarcerarii. Intr-o postare pe Facebook, Dragnea sustine, intr-un mesaj adresat Romaniei, ca „de dragul tau am sacrificat tot si am facut ce am stiut mai bine sa te ajut sa cresti mare, sa fii bogata si puternica”.

„Indiferent prin cate greutati trebuie sa trec, indiferent cat ma vor chinui ca sa ma dezic de tine, eu nu voi renunta niciodata sa te iubesc si sa cred in tine!”, sustine Dragnea.

Postarea integrala a lui Dragnea:

La multi ani, Romania!

Tara mea draga,

Ti-am respectat cu sfintenie toate traditiile, te-am sarbatorit cu fiecare ocazie, te-am purtat in suflet si in piept oriunde in lume, m-am mandrit cu tine peste tot si ti-am dedicat tie intreaga mea viata.

De dragul tau am sacrificat tot si am facut ce am stiut mai bine sa te ajut sa cresti mare, sa fii bogata si puternica.

Am renuntat la multe momente alaturi de familia mea, am ratat multe evenimente din viata copiilor mei, mi-am asumat in cele din urma chiar si renuntarea la libertate, de dragul tau!

Mi-am dorit sa te vad puternica, sa vad cum copiii Romaniei mananca mancare romaneasca, sanatoasa si naturala, nu alimentele pline de chimicale refuzate de altii. Mi-am dorit sa vad cum batranii tai isi recapata demnitatea, cum in tinerii tai reinvie speranta unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit sa ne pastram padurile acolo unde le e locul si nu in buzunarele exportatorilor straini de cherestea. Mi-am dorit sa vad campurile din Romania pline de grane si economia romaneasca cum creste, mi-am dorit sa le arati tuturor celor care se indoiesc de tine ca tu poti!

Tu poti fi tot ceea ce nu te-au lasat niciodata sa devii, tu poti fi tot ceea ce viseaza copiii romani ca ai putea fi!

Eu inca iti doresc toate acestea si inca cred in tine.

Indiferent prin cate greutati trebuie sa trec, indiferent cat ma vor chinui ca sa ma dezic de tine, eu nu voi renunta niciodata sa te iubesc si sa cred in tine!

La multi ani, Romania!

Mai mult despre:


Comentarii: