Dragnea, prins de Malin Bot in sala de judecata: „V-ati pregatit valiza?”. Seful PSD a apelat la jandarmi

news

Malin Bot se afla in sala de judecata de la ICCJ, unde este prezent si Liviu Dragnea la ultimul termen in procesul angajarilor fictive. El l-a abordat pe Dragnea, solicitandu-i sa ii acorde un interviu la iesirea din sala, insa Dragnea a reactionat agresiv.

„L-am intrebat pe Dragnea in sala daca a pregatit valiza si daca are curaj sa faca un interviu cu mine la iesire. M-a intrebat de la ce ‘organ de presa’ sunt.

Independent, spun eu, apoi il intreb: Aveti curaj sau iar taceti ca un las.

Dragnea nu raspunde, dar se adreseaza jandarmilor: Asa se deruleaza procesul?

Tot la slugile lui apeleaza cand nu mai are replica…”, a scris Malin Bot pe Facebook.

Anterior, Malin Bot a anuntat ca Jandarmeria a incercat sa ii interzica accesul in sala, insa nu a avut succes.

„Jandarmeria a incercat abuziv sa imi interzica accesul in instanta. Am insistat si sunt in sala de judecata. Dragnea e sub nasul meu. Ma uit la el. El se preface ca nu ma vede…”, a spus Malin Bot.

Completul care judeca dosarul lui Dragnea a suspendat sedinta pentru a delibera asupra unei cereri depuse de avocatul lui Dragnea, Flavia Teodosiu, de recuzare a unei judecatoare deoarece sotul ei ar fi un sustinator PSD, fiind astfel sanse ca impartialitatea sa fie afectata.

„A inceput: Dragnea a recuzat un judecator, procesul s-a suspendat 30 de minute!”, informeaza jurnalistul Ionel Stoica, prezent in sala de judecata. Este vorba despre judecatoarea Simona Encean.

„Am citit pe Internet ca sotul ei ar fi un sustinator infocat al PSD”, a spus avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu. „Este afectata impartialitatea doamnei judecator. Dansa nu mai poate face parte din acest complet”, a adaugat avocata.

„Planul lui Dragnea, cu recuzarea judecatorului Simona Encean, este simplu. Pe termen scurt: Trage de timp pana la decizia CCR din 19 aprilie. Pe termen lung: Trage de timp pana la pensionareea Lucianei Mera, 1 iunie, urmeaza vacanta judecatoreasca; Onorata Curte, ne vedem la toamna!”, a explicat Stoica.

Mai mult despre: ,

Comentarii: