„Dragnea i-a promis lui Orban ca va include Romania in aceasta alianta contra Vestului”. Ponta, noi dezvaluiri. Seful PSD vrea sa schimbe orientarea tarii

politica

Victor Ponta l-a acuzat, luni, pe presedintele PSD, LIviu Dragnea, ca i-a promis premierului Ungariei, Viktor Orban, ca Romania se va alatura tarii sale in ofensiva impotruva Occidentului. Orban a avut, duminica, un discurs exrem de dur la adresa Vestului.

„Cu acest discurs antieuropean si extrem de conservator nu sunt de acord. Vad ca l-a preluat si domnul Dragnea, care spune ca este un de de Viktor Orban de Romania. Domnul Dragnea i-a promis lui Orban ca va include Romania in aceasta alianta contra Vestului. Serios, astea sunt problemele? Ce, ne-a taiat Europa salariile? Le-a taiat taiat domnul Dragnea. Ne vand gazul musulmanii? Nu, domnul Dragnea l-a vandut. Cand nu vrei sa raspunzi pentru greselile tale dai vina pe altii.

Am vazut ca este prieten cu Bibi Netanyahu. N0am inteles e a castigat Romania din prietenia cu Bibi Netanyahu decat ca probabil trebuie sa le vindem Hidroelectrica sau ce mai avem”, a declarat Victor Ponta.

Premierul conservator al Ungariei, Viktor Orban, a declarat duminica, intr-un discurs in care a facut bilantul perioadei de cand se afla la putere, inceputa in 2010, ca politica din tara sa a scapat de „euro-bla-bla”, de „liberalismul pedant” si de corectitudinea politica, potrivit agentiei de presa MTI.

El a sustinut ca Occidentul a “deschis calea catre declinul culturii crestine … si catre expansiunea Islamului”, in timp ce guvernul sau a “prevenit revarsarea dinspre sud a lumii islamice”.

“Suntem printre cei ce cred ca ultima sansa a Europei este Crestinatatea … Daca sute de milioane de oameni vor fi lasati sa se mute spre nord, va fi o presiune enorma pe Europa. Daca toate acestea vor continua, in marile orase ale Europe va fi o majoritate musulmana”, a declarat premierul ungar.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: