Dragnea: „PSD este un partid CURAT. Suntem oameni cinstiti, respectuosi, seriosi”

politica

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri ca PSD este ‘un partid curat’, iar Codul de etica pe care il discuta membrii Comitetului Executiv National nu vizeaza inlaturarea unor colegi din partid.

„Acest Cod nu este pentru a se inlatura unii colegi din partid. E un document in care sunt prinse principiile de politica, de etica, in care credem, ale fiecarui membru al PSD. (…) Este vorba de o noua abordare a politicii din partea noastra. Social democratii, in general, sunt oameni cinstiti, respectuosi, seriosi si nu mai vrem ca din cauza unora dintre noi (…) pe partid sa se puna etichete generale. Cuprinde reguli atat de conduita si comportament, cat si creeaza posibilitatea aplicarii unor sanctiuni in conditiile in care se incalca aceste reguli sau in conditiile in care unii dintre membrii PSD se gasesc intr-o situatie penala generata de fapte de coruptie”, a afirmat Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul PSD a mai spus ca partidul nu va avea de suferit in urma aplicarii acestui Cod, intrucat „sunt foarte putini” cei care ar urma sa fie afectati de prevederile acestui document.

‘Avem peste 450.000 de membri, aproape 500.000, partidul nu va avea de suferit. Va ramane un partid mare si eu cred mult mai mare si mai puternic. PSD nu e murdar acum. PSD e un partid curat, dar trebuie sa scoatem in evidenta ceea ce ne caracterizeaza in general si anume onoarea, cinstea, demnitatea si un comportament corect si in general o conduita corecta. Pentru asta trebuie sa adoptam acest Cod si sa il aplicam la rigoare atunci cand e cazul”, a mai afirmat Liviu Dragnea, precizand ca in sedinta de vineri a Comitetului Executiv National Codul va fi dezbatut in prima lectura.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: