Dragnea: „PSD va ramane in continuare principalul partid din Romania, chiar daca Iohannis vrea sa-l tulbure”

politica

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat joi ca partidul din care face parte ‘nu va fi tulburat foarte tare, asa cum se doreste’, afirmand ca PSD este un partid ‘bine structurat, organizat, cu oameni seriosi’ in care in jur de 40% din populatie are incredere.

‘Eu cred ca PSD-ul, de fapt sunt convins ca PSD-ul nu va fi tulburat foarte tare, asa cum se doreste. Deja este straveziu. Eu nu sunt nici orb, nici surd si nici prost sa nu inteleg care este de fapt miza. Miza unor oameni politici si a unui om care nu mai e politic, dl. Iohannis. PSD-ul este in continuare, poate, singurul partid, daca vorbim in adevaratul sens al cuvantului, vorbim de un partid bine structurat, organizat, cu oameni seriosi, cu reprezentanti in administratia locala foarte multi, nu numai de acum, in general am fost asa, si in care in jur de 40% din populatie are incredere.

Eu cred ca PSD-ul va ramane in continuare principalul partid din Romania. Este, repet, si unul din motivele pentru care merg in organizatii’, a afirmat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Coordonatorul politic al PSD a precizat ca reprezentantii forurilor de conducere ale partidului trebuie sa-si recapete curajul de a spune ceea ce gandesc.

‘De asemenea, sa discutam serios despre actul guvernarii. Am avut o guvernare foarte buna pana acum, eficienta, apreciata de populatie, este foarte greu sa contesti asta, sigur, nu e imposibil, am vazut si in Parlament. Dar incep sa se simta si in buzunarele oamenilor efectele acestei guvernari. Dar nu putem ramane in orice conditii. Pentru ca o guvernare buna este o guvernare coerenta, in care toti partenerii de coalitie functioneaza, asa cum a functionat pana acum. Si sper ca vom functiona’, a precizat Liviu Dragnea, la debutul unei intalniri cu reprezentantii PSD.

El a declarat ca va merge prin toate organizatiile judetene, deoarece ‘exista o stare neplacuta in partid’, generata de ultimele evenimente.

‘Vreau sa vorbesc si cu primarii nostri si cu restul organizatiei din judet pentru a le spune cu toata sinceritatea si taria ca nu au de ce sa predea armele, asa cum se doreste.

Vreau sa le spun, de asemenea, ca miza adversarilor nu o reprezinta numai guvernarea, eu cred ca miza principala o reprezinta Partidul Social Democrat, care este in continuare cotat la peste 40% si asta desigur deranjeaza. Este important sa stam uniti, sa inteleaga ca a fi membru PSD este o calitate onoranta. De asemenea, vreau sa vedem care este stadiul alegerilor interne din partid si sa discutam liber cu primarii si cu ceilalti colegi din organizatii despre elemente pentru viitoarea oferta politica a PSD-ului’ a mentionat Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: