Dragnea, puscarie de lux. Fostul sef al PSD vrea sa fie mutat la singurul penitenciar de cinci stele din Romania

news

Presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania, Dumitru Coarna, a anuntat sambata ca Liviu Dragnea ar fi depus o cerere pentru a fi transferat la un penitenciar din judetul Mehedinti. Este vorba despre penitenciarul Vanjulet.

Coarna a declarat, in timpul unei emisiuni de la Romania TV, ca detine date potrivit carora Liviu Dragnea ar fi depus o cerere pentru a fi transferat la penitenciarul Vanjulet, din judetul Mehedinti.

Dupa perioada de carantina, fostul lider al PSD va fi transferat la un penitenciar din tara, in functie de domiciliul pe care il are in buletin. In Alexandria (Teleorman) nu exista penitenciar.

Penitenciarul Vanjulet are o capacitate de 2.000 de locuri, fiind cel mai modern din Romania. Acesta a fost inaugurat in 2006, fiind catalogat atunci de presa drept „penitenciar de cinci stele„.

Practic, inchisoarea de la Vanjulet este un fel de oras inchis, cu toate utilitatile necesare: statie proprie de epurare a apei, centrala termica, spalatorie moderna, teren de sport, cabinet medical. Penitenciarul este dotat conform standardelor europene.

Mai mult despre:


Comentarii: