„Dragnea ramane un sobolan fricos, periculos doar in cotloane intunecate”. Victor Ponta loveste din nou

politica

Victor Ponta comenteaza acid conflictul dintre primarii marilor municipii, printre care si Bucurestiul, si Guvernul Dancila privind alocarile bugetare. El tine sa aduca aminte ca Darius Valcov, cel care conduce in realitate guvernul, a fost „garantat de Traian Basescu”.

„1. GHINION – acum Darius Valcov ( garantat Basescu) conduce practic tot Guvernul Romaniei / Dancila si Teodorovici sunt simple marionete puse sa semneze deciziile lui Darius – Guvernul merge direct spre dezastrul total !

2. NOROC – Dragnea ramane un sobolan fricos ( periculos doar in cotloane intunecate si in spatii inchise si controlate) / cand a vazut protestul primarilor in fata cladirii Guvernului ( felicitari lui Robert Negoita si Gabrielei Firea pentru determinare) imediat a dat inapoi – asta e metoda de succes contra sobolanilor politici !

3. NOROC – din ce in ce mai multi oameni din PSD inteleg rusinea si dezastrul faptului ca au ajuns doar sclavi pe mosia lui Dragnea, Valcov, Codrin si alti venetici ‘garantati de Basescu si Vadim’/ pe cei buni ii asteptam in ProRomania – cei rai sa ramana cu Grupul infractional

4. GHINION – toti romanii vom plati scump jaful si dezastrul din aceasta perioada / efectele politicilor Dragnea – Valcov vor fi mai rele decat cele ale Crizei din 2009-2010! Pacat”, a scris Ponta pe Facebook.

Primarii municipiilor din tara au ajuns, miercuri dupa-amiaza, la Palatul Victoria, pentru a discuta despre bugetul pe 2019 cu premierul Viorica Dancila. Gabriela Firea, prezenta si ea la intalnire, a declarat ca s-a propus ca 80 de milioane de euro sa fie taiate din bugetul PMB.

„In ceea ce priveste Bucurestiul, a existat azi dimineata o intalnire informala si s-a propus taierea din bugetul Primariei Capitalei a 70-80 de milioane de ruo, ceea ce ar insemna sa nu mai putem cumpara 300-400 de autobuze noi, sau sa construim 2-3 pasaje care ar debloca foarte mult traficul din Capitala sau sa realizam o maternitate noua, asa cum ne-am dorit. Aceste taieri se vor reflecta direct in viata cetatenilor. Sunt convinsa ca la fel, in celelalte municipii, se va ajunge sa se renunte ori la investitii in scoli, spitale, infrastructura, ceea ce nu este de dorit”, a declarat primarul general, Gabriela Firea, inainte de discutia de la Palatul Victoria.

„Angajamentul a fost ca pana la ora 12.00 sa ne raspunda. Solicitarea noastra este un minim care functioneaza in toata lumea civilizata. Noi cerem o treime (din bugetul national -n.r.), suntem atat de decenti, este foarte putin. 70% din serviciile publice sunt asigurate de administratia locala si noi la ora actuala primim sub 20%”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoita.

Edilii nu au primit, pana miercuri la ora 12.00, niciun raspuns din partea Ministerului de Finante sau Guvernului pe solicitarea de alocare a 30% din buget catre administratia locala.

„In continuare, asteptam, dar in asteptare, mergem pana la Guvern pentru ca suntem foarte dornici sa stim punctul de vedere al doamnei prim-ministru”, a completat Robert Negoita, presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania.

Mai mult despre: ,


Comentarii: