Dragnea, raspuns smecheresc cand a fost intrebat despre BMW-ul Seria 7 cu care si-a plimbat iubita: „Am vazut tot felul de detectivi, unii parati, vai de mama lor”

politica

Liviu Dragnea dat explicatii ironice in privinta masinii BMW Seria 7 cu care s-a intors de pe litoral impreuna cu iubita sa, Irina Tanase. El a declarat ca masina apartine fiului sau.

„Am vazut tot felul de detectivi, unii parati, vai de mama lor. Masina nu e este a firmei ci a lui personal. Masina mea a fost avariata grav, este acum in service. Iar in cea priveste ITP-ul, am inteles ca nu este, o sa-si ia amenda sa se invete minte. L-am rugat sa imi imprumute masina, ii multumesc foarte mult”, a explicat Dragnea.

Jurnalistul Mircea Marian informeaza ca limuzina BMW X7 din care Liviu Dragnea si-a facut selfie, marti, in timp ce se intoarcea cu iubita de la mare apartine firmei Romcip Salcia. La aceasta companie a fost actionar fiul sefului PSD, Valentin Dragnea, Romcip Salcia primind credite in baza unor garantii depuse de celebra Tel Drum din Teleorman.

„Niste porci i-au imprumutat lui Dragnea BMW-ul lor 740, ca sa-si plimbe iubita la mare. Nu am vazut un act oficial, dar se pare ca masina e luata in leasing de Romcip Salcia, ferma de porci la care era actionar fiul lui Dragnea, de la Unicredit.

Aici sunt subventiile dvs. in carnea de porc romaneasca. Trei milioane de euro subventii de la UE si de la stat pe parcursul a trei ani, pana in martie 2017”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: