Dragnea, in razboi cu intreaga Europa. Dupa ce l-a ironizat pe Macron, seful PSD il trage de urechi pe presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker

politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, raspunsul presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Junker, potrivit caruia Executivul de la Bruxelles nu s-a amestecat in gestionarea unor cazuri individuale de coruptie din Romania, Dragnea subliniind insa ca „faptul ramane”, respectiv „date care nu trebuiau sa fie cerute au fost cerute si au fost si furnizate”.

„Eu am vazut in acea scrisoare ca se cunoaste faptul ca au fost cerute acele date. Interpretarea si argumentarea sau modul cum este privita aceasta actiune este decizia dumnealor, dar faptul ramane, si anume ca acele date care nu trebuiau sa fie cerute au fost cerute si au fost si furnizate. Faptul ramane”, a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Citeste si: Dragnea, comentariu batjocoritor fata de declaratiile presedintelui Frantei privind „munca presedintelui Iohannis”. Seful PSD se rasteste la Macron

Comisia Europeana nu s-a amestecat niciodata in gestionarea unor cazuri individuale de coruptie din Romania, a declarat zilele trecute presedintele Comisiei, Jean-Claude Juncker, intr-o scrisoare pe care i-a trimis-o premierului Viorica Dancila.

Premierul ii ceruse oficialului de la Bruxelles sa explice de ce Comisia Europeana a solicitat, in trecut, informatii de la autoritatile romane despre dosare penale aflate la vremea respectiva in diferite faze.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: