Dragnea, reactie extrem de violenta: „In locul doamnei Dancila, eu nu il primeam in curte. Iohannis are tupeu”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o reactie foarte violenta fata de prezenta presedintelui Iohannis la sedinta de guvern. „In locul doamnei Dancila, eu nu il primeam in curte, pur si simplu. Ai tupeu sa mergi la o sedinta de guvern pe care tu il blochezi?”, a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

„Fiecare om din tara asta are dreptul sa se faca de ras. In primul rand nu avea ce sa caute acolo. Nu a spus vreau sa merg la sedinta de guvern pentru ca se discuta urmatoarele puncte, pe care vreau sa le discut pe guvernul. A fost sa citeasca, sa faca poza si sa plece. Dincolo de declaratiile razboinice pe care le-a facut, cand se umfla in pene ca va bloca ordonantele.

Presedintele nu poate bloca o ordonanta de guvern, in final premierul decide daca se aproba sau nu un act normativ.

In locul doamnei Dancila, eu nu il primeam in curte, pur si simplu. Ai tupeu sa mergi la o sedinta de guvern pe care tu il blochezi? A asteptat sa vada ce fac razboinicii luminii in Parlament, s-au facut de ras, apoi s-a dus la guvern.

Presedintia Consiliului UE va fi exercitata de doamna Dancila. Dar la consiliu merge presedintele. Ar fi primul caz in care cel care decide presedintia, adica premierul, nu merge la consiliu.

Si ce face Iohannis daca guvernul vrea sa dea o ordonanta? Merge cu ciocanul, cu bata? Cum poate sa blocheze cineva o sedinta de guvern si adoptarea unor acte normative? Vrea sa arate ca conteaza, nu conteaza”, a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea a mai afirmat ca Iohannis este „prost informat” iar seful SRI, Eduard Hellvig, „someaza” daca presedintele s-a dus la sedinta de guvern pornind de la informatii „dupa surse” ca urmeaza sa fie adoptate o ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere

„Cel pe care l-a pus la SRI someaza daca (Iohannis) se ia dupa surse, inseama ca e un presedinte prost informat”, a comentat Dragnea, raspunzand la o intrebare a ziaristilor.

„Daca te iei dupa surse si te duci sa pazesti guvernul inseamna ca ai o problema”, a adaugat el.

Mai mult despre: ,

Comentarii: