Dragnea, reactie nervoasa dupa infrangerea lui Lupescu. Acesta a tinut sa explice de ce s-a afisat cu Firea si seful PSD inainte de alegerile FRF

news

Ionut Lupescu a explicat, dupa ce a pierdut alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, motivul pentru care s-a intalnit cu factori politici precum Liviu Dragnea si Gabriela Firea, carora le-a cerut sprijinul.

”Foarte bine ca a iesit Burleanu. E foarte bine ca FRF si-a ales conducerea cu sprijinul fotbalului in sala si a fotbalului feminim. Avem viitor luminos in fotbal”, a comentat Dragnea ironiuc dupa victoria lui Burleanu.

Lupescu spune ca nu considera ca a avut un demers anormal, avand in vedere ca multe cluburi din fotbalul romanesc sunt finantate din bani publici.

„Eu nu m-am afisat cu Liviu Dragnea. M-am vazut cu toti reprezentantii partidelor politice pentru ca fotbalul romanesc este, in proportie de 95%, sprijinit de autoritatile locale. Rolul unui presedinte este sa se lupte pentru cluburi.

Pentru asta ai nevoie de o legislatie favorabila oamenilor din sport, pentru ca ei sa stea linstiti. Atunci cand esti in functia cea mai inalta trebuie sa te bati pentru legile tale si pentru credibilitate”, a spus Lupescu.

Razvan Burleanu a castigat, miercuri, un nou mandat in fruntea Federatiei Romane de Fotbal.

La alegerile de miercuri, Burleanu a obtinut 168 de voturi, Ionut Lupescu 78 de voturi, iar Marcel Puscas doar 8 voturi. Ilie Dragan nu a obtinut niciun vot.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,


Comentarii: