Dragnea refuza sa mearga la Cotroceni. Jigniri in serie: „Nu-mi place personajul. Romania nu inseamna numai prostiile lui Iohannis”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, in Calarasi, intrebat despre referendumul pe justitie ca „Romania nu inseamna numai prostiile lui Iohannis”.

Intrebat daca va merge la consultarile de la Ctroceni pe tema referendumului, Dragnea a raspuns cu jigniri la adresa personajului.

„Sigur nu merg la Cotroceni, dar de la partid de la noi o sa trimitem niste oameni. Nu-mi place personajul”, a raspuns seful PSD.

„Temele le sustin in totalitate fara niciun fel de probleme. (…) Mi se par chiar teme foarte bune. Eu nu-mi permit sa recomand nimanui nimic. Le transmit sustinatorilor nostri urmatoarele lucruri: ca noi nu suntem de acord sa se taie salariul minim, sa se inghete pensiile si salariile, asa cum au in intentie cei de la PNL si USR, sa se inghete Programul National de Dezvoltare Locala si vom sustine in continuare programele noastre din programul de guvernare pentru ca romanii sa o duca mai bine. Asta o sa le recomand eu, Romania nu inseamna numai prostiile lui Iohannis”, a mai spus Dragnea.

Vineri, presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlament, prin care ii invita la consultari joia si vinerea viitoare, la Palatul Cotroceni, pe tema situatiei din Justitie, a informat Administratia Prezidentiala.

Mai mult despre: ,


Comentarii: