Dragnea a reusit sa-i enerveze pe romani si in vacanta de 1 Mai: „Mare lepra esti. Ai o vrajeala in tine cum nu au aia de la Hollywood”

news

De Ziua Veterenailor, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, spune ca „Romania pe care o iubim si pe care ne-o dorim mai europeana, mai prospera, mai dezvoltata, nu ar fi existat fara sacrificiile celor care au crezut in ea”.

„Romania pe care o iubim si pe care ne-o dorim mai europeana, mai prospera, mai dezvoltata, nu ar fi existat fara sacrificiile celor care au crezut in ea.Poate nu am fi sarbatorit, anul acesta, Centenarul Marii Uniri, daca romanii curajosi, care au pus tara mai presus de viata, ar fi facut alta alegere. De aceea, de Ziua Veteranilor de Razboi, sa ii omagiem pe acesti eroi care au luptat pentru ca noi sa fim liberi si sa construim tara in care traim astazi”, a scris Dragnea, pe Facebook.

Mesajul lui Dragnea a starnit o multime de comentarii critice chiar pe pagina sa de Facebook. Sute de romani i-au reprosat fatarnicia si modul ticalos in care se foloseste de veterani.

„Ba Livache, de ce trebuie tu sa te impopotonezi cu niste oameni care au luptat din inima pentru Romania cand tu si gasca ta de viermi nici nu ii bagati in seama si incercati zilnic sa distrugeti din interior Romania?

Mai bine roaga niste veterani de treaba sa iti arate cum faceau ei cu tradatorii in vremurile de razboi si tu sa stai in fata plutonului”, este unul dintre cele mai apreciate comentarii.

In urma celui de-al Doilea Razboi Mondial, Romania a avut peste 900.000 de morti, disparuti, prizonieri, raniti si invalizi si aproape 92.000 de militari au murit in acea perioada. In prezent mai sunt in viata aproximativ 8.300 de veterani de razboi, aproape 250 de vaduve de razboi si in jur de 63.000 de vaduve de veterani de razboi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: