Dragnea, ridiculizat de tot mai multe personalitati. Victor Rebengiuc isi anunta apartenenta la „statul paralel”

news

Actorul Victor Rebengiuc si-a postat pe fotografia de pe Facebook un banner pe care scrie „Statul Paralel”. Numerosi utilizatori de Facebook au recurs la aceasta metoda pentru a ironiza declaratiile presedintelui PSD privind „statul paralel”.

Iata cum arata acum pagina de Facebook a lui Victor Rebengiuc:

Screen Shot 2017-11-19 at 14.39.17

Citeste si: Dragnea si Tariceanu refuza sa spuna cine este „statul paralel”. Iata un raspuns detaliat, la care cei doi lideri de partid nu se asteptau

Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat a adoptat vineri, la Baile Herculane, o rezolutie prin care a denuntat „statul paralel si ilegitim, care incearca sa preia controlul asupra puterii politice”.

„Comitetul Executiv al PSD, intrunit in sedinta din 17 noiembrie 2017, a analizat rezultatele obtinute in cele 10 luni de guvernare, precum si situatia politica actuala. Referitor la stadiul indeplinirii programului de guvernare, s-a constatat ca Guvernul a realizat masurile aferente perioadei analizate, datele fiind sintetizate intr-un document public. Acesta atesta indeplinirea angajamentelor asumate in campania electorala fata de romani. In acelasi timp, PSD a analizat situatia tensionata prezenta in spatiul public din cauza numeroaselor informatii despre abuzurile grave ale unor persoane care activeaza, au condus sau inca mai conduc institutii publice de forta si care indica in mod clar existenta unui asa-numit ‘Stat Paralel si Ilegitim’, care incearca sa preia controlul asupra puterii politice, legitim constituita prin alegeri libere si corecte, reprezentand un pericol de natura sa ingrijoreze opinia publica”, se arata in documentul citit de secretarul general al PSD, Marian Neacsu, la finalul reuniunii.

Potrivit rezolutiei, PSD constata existenta mai multor vulnerabilitati ale statului de drept, care sunt speculate de exponentii „statului paralel si ilegitim”, cu scopul de a controla discretionar puterea politica sau puterea judecatoreasca.

„Rezulta ca ‘Statul Paralel si Ilegitim’ foloseste resursele financiare publice si instrumentele specifice autoritatii de stat pentru a-i intimida, santaja sau a-i inlatura pe decidentii politici care sustin sau promoveaza modificarile legislative menite sa readuca puterile statului in matca lor constitutionala, in acord cu principiile democratice si cu drepturile si libertatile fundamentale ale omului”, se mai arata in documentul adoptat de conducerea PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: