Dragnea s-a facut pres in fata ministrului de Externe al Ungariei dupa ce UDMR i-a sustinut premierul cumsecade, Viorica Dancila. A dat tot ce i s-a cerut

politica

In cadrul vizitei de ieri a ministrului de Externe de la Budapesta, Tariceanu, Dragnea si guvernul condus de Viorica Dancila au promis ca vor indeplini toate dorintele statului vecin, inclusiv un liceu maghiar la Targu Mures. Asta dupa ce UDMR a devenit o anexa a PSD si voteaza tot ce vrea liderul social-democrat.

Peter Szijjarto, ministrul ungar de Externe, a declarat pentru agentia MTI ca „Guvernul maghiar urmareste cu atentie sporita procesul de reinfiintare al liceului romano-catolic din Targu Mures si are incredere in promisiunea domnului Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, ca Guvernul Roman se va tine de promisiuni”.

HotNews aminteste ca Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Teodor Melescanu au avut discutii cu Szijjarto, venit la Bucuresti.

In alta ordine de idei, Dragnea si guvernul Dancila si-au asumat in fata ministrului maghiar ca Romania va realiza infrastructura pentru a transporta gaze si petrol sin Marea Neagra spre Ungaria, dar si de realizare a unei linii de tren de mare viteza care sa lege Clujul de Budapesta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: