Dragnea s-a inverzit de ciuda. Un lider PMP s-a fotografiat alaturi de Trump fara sa plateasca un dolar

politica

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a participat vineri seara la ”Lincoln Day”, sarbatorita pe domeniul presedintelui SUA, Donald Trump, in Florida la resedinta Mar-a-Lago. El a fost invitat la acest eveniment de Partidul Republican.

”Acasa la Presedintele Trump. In aceasta seara am fost invitat la resedinta din Florida a Presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cina festiva organzata de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”. Am raspuns acestei invitatii din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tarie in parteneriatul dintre statele noastre. Gazda noastra, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenti o adevarata lectie de patriotism. A fost o seara in care am auzit multe lucruri frumoase despre America si despre cum se face politica activa in cea mai veche si consolidata democratie din lume”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El a apreciat intalnirea cu Presedintele Donald Trump si Melania Trump ca fiind ”un moment unic”.

”I-am adresat liderului de la Casa Alba invitatia de a vizita tara noastra! Am discutat cu multi politicieni si oficiali americani si tuturor le-am vorbit despre Romania, R. Moldova si despre viitorul Europei unite dupa modelul american. Eu cred ca orice politician care isi iubeste tara face o politica inteleapta si fructifica orice oportunitate pentru a o ajuta in orice imprejurare. Iar noi avem pentru ce lupta: sa refacem Romania puternica si mare din nou”, a adaugat Tomac.

Mai mult despre: ,

Comentarii: