Dragnea s-a sucit, are un candidat de premier care ii incalca propriile criterii: „Avem 5-6 variante, s-a degajat un nume”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, inainte de sedinta CEx in care se va decide propunerea PSD pentru postul de premier, ca nu este o problema pentru el daca viitorul premier are legaturi cu serviciile de informatii.

„Am avut si ieri, si zilele trecute cu aproape toti presedintii de organizati, cu doua exceptii, cu o serie de parlamentari, colegi din tara si au reiesit cinci, sase variante pentru postul de prim-ministru. Am discutat aseara, azi-noapte si azi-dimineata cu fiecare dintre ei si impreuna si se degajeaza o solutie pe care vreau sa o propun in CExN si cei care au reiesit din discutiile cu presedintii de organizatii vor vorbi si ei”, a declarat Dragnea inainte de a incepe sedinta.

Intrebat daca este o problema ca unul dintre candidatii pentru postul de premier lucreaza si la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazu” (referire la Mihai Tudose), Dragnea a incercat sa minimalizeze acest aspect.

„Imi este greu sa spun daca scoala de securitate este o bila neagra sau alba. Nu cred ca este un criteriu daca a fost la scoala SRI”, a mentionat Dragnea.

Imediat dupa alegerile parlamentare, Dragnea declara raspicat ca „trebuie sa separam politica de servicii”.

Dragnea a mai confirmat ca pe lista cu potentiali premieri se afla si Carmen Dan, ministrul de Interne.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: