Dragnea s-a zbatut sa pastreze secretul, insa tot s-a aflat unde este in „concediu”. In ce loc exotic din lume ticluieste seful PSD cum sa anihileze DNA

news

Liviu Dragnea se afla in concediu de la inceputul acestei saptamani, el plecand fara sa sufle o vorba in legatura cu distinatia sa. Cu toate acestea, tot s-a aflat unde se afla acum seful PSD.

Dragnea a lipsit si de la sesiunea extraordinara a Camerei Deputatilor, de la inceputul acestei saptamani, pe care tot el a convocat-o. Deputatul PSD Florin Iordache a declarat presei ca Dragnea avea „bilete de odihna”. Realitatea TV a anuntat, sambata, unde isi petrece concediul seful PSD: in insulele Maldive, in aceeasi zona in care s-a aflat si cu ocazia concediului de Paste. El a spus atunci ca s-a dus sa pescuiasca si ca va publica fotografii pe pagina sa de Facebook. Insa nu a publicat nimic.

In tara, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine insa ca Dragnea nu se afla in concediu ci ticluieste un plan de lupta contra DNA.

„Sabia lui Dragnea e sabie de laser. O sa vedeti luna asta ce se va intampla. Pentru toata lumea, Dragnea e in concediu. Dar nu e in concediu. Nu pot sa va spun unde e. In mod oficial, are dreptul sa isi ia cateva zile de concediu ca orice roman. Toata lumea e la mare, la munte, zilele astea. Daca ar fi in concediu este dreptul lui sa plece o saptamana in concediu. Se intoarce fix peste o saptamanaā€¯, a anuntat Stefanescu joi seara, la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: