Dragnea s-a intors din vacanta in insulele Maldive. Intalnire de urgenta cu Tariceanu, Iohannis este luat in vizor

politica

Liviu Dragnea s-a intors din vacanta, anunta Antena 3, postul de casa al PSD. Seful PSD se intalneste luni cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Potrivit Antena 3, coalitia de guvernare ar putea decide astazi ce strategie adopta impotriva lui Klaus Iohannis. De asemenea, cei doi vor discuta si despre bugetul pe anul 2019. Proiectul de buget, care trebuia sa fie prezentat la sfarsitul anului trecut, inca nu este gata.

Depitatul PSD Catalin Radulescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, a anuntat deca ca PSD si ALDE ar putea decide suspendarea din fucntie a presedintelui pentru sapte zile.

„Presedintele isi bate joc de coalitia aflata la putere intr-un fel care nu s-a intamplat in ultimii 25 de ani in Romania, iar noi nu facem absolut nimic. Noi trebuie sa il suspendam imediat, imediat, pe o perioada de sapte zile, timp in care cel care ii ia locul sa poata sa faca, sa numeasca ministri, sa revoce procurorul general, sa numeasca procurorul sef la DNA, sa promulge legile care trebuie promulgate, pe care dansul le tine si isi bate joc de ele, cum a fost Codul Penal, Codul de Procedura, legile justitiei, dupa care sa il cheme pe domnul Iohannis, presedinte de drept nemeritat in Romania, ales cum a fost ales, sa i se dea inapoi mandatul dupa sapte zile si sa spuna: poftim, domnule presedinte. De acum incolo de fiecare data cand vei face acelasi lucru, te vom suspenda de fiecare data cate sapte zile, ca sa inveti minte ca dumneata nu te joci cu Constitutia”, a declarat Catalin Radulescu la Digi24.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: