Dragnea, santaj in direct la Antena 3: „In noaptea asta o sa-mi zbarnaie telefoanele”. Incearca sa-l atraga pe Iohannis de partea sa

politica

Liviu Dragnea a amenintat, in direct la Antena 3, care ar putea sa vorbeasca despre „lucruri dintr-o perioada neagra a Romaniei”, facand aluzie la implicarea serviciilor secrete in politica romaneasca. In acest context, seful PSD a pomenit si numele lui Klaus Iohannis.

Dragnea a vorbit insinuant, fara a face referire la nimic concret, lasand de inteles ca ar putea sa deschisa gura in curand.

”Exista lucruri pe care le stiu, lucruri pe care nu am spus ca nu le voi spune. Nu le voi spune intr-o emisiune, dar sunt lucruri care trebuie spuse si le voi spune daca voi fi chemat intr-o comisie parlamentara. Sunt lucruri dintr-o perioada neagra a Romaniei, lucruri pe care oamenii trebuie sa le stie. Ii vad pe unii pe la televizor, ii vad in interviuri, se dau batosi, dar eu stiu, eu stiu cum stau lucrurile.

Sunt lucruri care trebuie spuse in fata unei comisii si eu le voi spune. Au fost unii care s-au dus pe acolo si s-au jucat, altii care au spus tot ce stiau. Eu nu ma voi juca, daca voi fi chemat in fata unei comisii, eu voi spune tot ceea ceea ce stiu, nu o sa ma joc.

Eu am spus ca daca mor, mor in picioare si am spus ca daca este vorba despre interesul acestei tari, nu ma voi da inapoi de la nimic. Eu am spus mereu ca vreau normalitate si trebuie sa spunem”, a spus Dragnea in fata lui Gadea.

El a tinut sa transmita un mesaj catre destinatari necunoscuti, „oameni foarte agitati”.

„Sunt oameni care merg linistiti pe strada si nu stiu ca li se poate intampla ceea ce vad la altii la televizor. Sunt multi oameni care stiu aceste lucruri, sunt oameni foarte agitati, in noaptea asta o sa-mi zbarnaie telefoanele. Sunt ingrijorati, dar astea sunt lucruri din viata lor si trebuie sa se stie”, a suierat Dragnea.

Seful PSD a incercat sa il implice si presedintele Iohannis, sa il atraga de partea sa, sustinand ca si acesta ar fi vizat de actiuni de compromitere din partea serviciilor secrete.

„Credeti ca presedintele Iohannis este protejat? Nici vorba! Nici vorba!”, a mai spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: