Dragnea scoate securea, anunta schimbari mari in Guvernul Dancila: „M-am saturat sa fiu paratraznet”

politica

Liviu Dragnea a anuntat, duminica seara, ca la urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv National al PSD se va decide o remaniere guvernamentala substantiala. Sedinta va avea loc dupa referendumul pentru definirea familiei.

„Va fi o discutie serioasa si foarte dura, pentru ca nu mai poate fi un ministru daca nu stie sa comunice. M-am saturat sa fiu paratraznet, nici nu e treaba mea. Sunt ministri care fug de semnatura, care nu comunica ce fac. Nu mai pot ramane acolo. Discutia va fi foarte sanatoasa si foarte adanca. Sunt ministri care nu semneaza, nu-si asuma. Deleaga semnatura altcuiva iar unele actiuni chiar le blocheaza. Functionarii din ministere unii blocheaza ca asa au ordin pe unitate, altii de frica. Constitutia da posibilitatea oricarui ministru sa-si asume singur, pentru ca-i decizia de oportunitate”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Principalul vizat de reamaniere este vicepremierul Paul Stanescu. Gabriela Firea a anuntat inainte de CEX al PSD ca si Tudorel Toader este vizat de remaniere.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: