Dragnea se cere afara din puscarie, a depus contestatie la ICCJ. Fostul lui strateg a anuntat ca Dragnea va fi eliberat pana la finalul acestui an

politica

Liviu Dragnea a formulat o contestatie in anulare la ICCJ fata de decizia de condamnare la inchisoare cu executare. George Harabagiu, fostul lui strateg pe comunicare online, a anuntat deja ca Dragnea ar putea fi eliberat pana la finalul anului.

Flavia Teodosiu, fosta avocata a liderului PSD, a declarat pentru G4media.ro ca aceasta contestatie in anulare a fost depusa personal de Liviu Dragnea prin posta si ca acesta urmeaza sa isi angajeze un avocat pentru a-l reprezenta in instanta. Ea a precizat ca nu are deocamdata mai multe detalii despre actiunea in instanta depusa de Dragnea intrucat nu ea il reprezinta in contestatia in anulare.

Deocamdata, nu se stie care sunt motivele pe care isi intemeiaza actiunea, insa, potrivit legii, daca cererea i se admite s-ar dispune eliberarea lui Liviu Dragnea din penitenciar si rejudecarea apelului de catre un nou complet de cinci judecatori.

George Harabagiu a anuntat recent ca Liviu Dragnea va fi eliberat pana la inceputul anului viitor.

”Sunt nascut pe 9 Ianuarie – si implinesc 45 de ani… voi primi cel mai frumos cadou al ultimilor ani – Liviu Dragnea va fi liber pana atunci!”, a sustinut Harabagiu intr-un interviu pentru Sputnik.

Mai mult despre: ,

Comentarii: