Categories: politica

Dragnea se confrunta cu o noua rascoala in PSD. Un europarlamentar PSD anunta existenta unui grup distinct in partid care pune la cale un „nou proiect politic”

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan, un cunoscut adversar al lui Liviu Dragnea, anunta ca lucreaza la demararea, in interiorul PSD, a unui „nou proiect politic”. 

„Lucram deja la un nou proiect politic pentru PSD, in interiorul partidului. Cred ca nu ai voie sa critici daca nu pui macar o solutie in loc. L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul inchis, autoritar spre dictatorial, in care conduce partidul, pentru lipsa de viziune si de directie din ultimul timp.

Foarte curand vom prezenta public propunerea noastra de proiect politic pentru colegii nostri, membri ai PSD. Vom analiza atunci cate din propunerile noastre vor fi bune si cate nu. Important este sa avem o dezbatere interna nu despre cum intarim puterea unei persoane in partid, in niciun caz despre cum sa-i aparam pe unii sa nu ajunga in fata instantei sau cum sa-i ajutam sa se imbogateasca mai usor din banii publici, ci despre cum trebuie sa arate un partid de stanga curat, modern, european, credibil.

Unii se vor intreba, pe buna dreptate, cine suntem cei care vom prezenta acest proiect. Toate la momentul potrivit”, a scris Catalin Ivan pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Site-ul presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat numele constitutional al tarii, revenind la abrevierea MK sau simplu, Macedonia

Site-ul oficial al presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat referintele la numele constitutional al tarii…

4 ore ago

In Germania a inceput procesul Printului Reuss care ar fi pregatit o lovitura de stat violenta

Marti a inceput, in Germania, procesul lui Heinrich XIII Printul Reuss, in varsta de 72…

4 ore ago

Noua copii care lucrau in agricultura au murit in Egipt dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut in Nil de pe feribot

Cel putin 10 lucratoare agricole, dintre care noua minore, au murit marti in Egipt, dupa…

4 ore ago

Spania isi rechema permanent ambasadorul din Argentina. Presedintele sud-american Milei a spus ca nu va „repeta aceeasi greseala”

Spania a anuntat ca isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina ca urmare a disputei diplomatice…

4 ore ago

Georgia sugereaza ca ar putea anula legea „agentilor straini” in schimbul unui pachet de sprijin economic si de securitate de la Washington

Legea „agentilor straini” care a scos sute de mii de oameni pe strazile din Tbilisi,…

4 ore ago