Dragnea se crede tot Don Juan. Festival de comentarii dupa ce s-a pozat cu sefele tineretului Aliantei Pentru Patrie

politica

Abandonat si de PSD, si de Irina Tanase, dupa ce a iesit din inchisoare, Liviu Dragnea incearca sa se mentina at de cat prezent in viata publica.

In toamna anului trecut, anunta infiintarea unui nou partid, la initiativa lui Codrin Stefanescu – Alianta Pentru Patrie. Spunea ca el nu are de a face cu infiintarea si nici nu e membru, lucru de inteles de vreme ce pana in 2023 nu are dreptul sa fie ales sau sa ocupe functii publice. In plus, mai are si alte dosare grele care il vizeaza.

Insa chiar daca sustine ca nu are nimic de-a face cu partidul cu nume complet neinspirat (”Pentru Patrie” este numele ultimului partid legionar din Romania, urmasul partidului ”Totul pentru Tara”, fondat in 1993 de fosti legionari), Dragnea a continuat sa-l promoveze cu fiecare ocazie.

Dar cum nu prea il baga nimeni in seama, s-a gandit ca va avea mai mult succes daca se pozeaza intre doua tinere, sefele Tineretului Aliantei pentru Patrie la nivel central.

”Aveti incredere in mine! Daca nu credeti, intrebati-le pe ele!”, a scris Dragnea, alaturi de poza in care se prezinta zambitor intre cele doua tinere.

De aceasta data, postarea lui Dragnea nu a ramas fara ecou.

”Care va fi noua nevasta?”, ”Ia uite! Si-a gasit mosul doua Irini”, ”Lasati fetele in pace si faceti ceva serios”, sunt doar trei din sutele de comentarii de la postare.

Altii ii spun sa aiba grija unde le angajeaza pe cele doua, facand trimitere la dosarul angajarilor fictive ale celor doua secretare PSD la Protectia Copilului Teleorman, dosar in urma caruia a intrat la inchisoare.

Comentarii: