Dragnea se dezintegreaza. A venit la conferinta palid, schiopatand, schimonosit de nervi (Video)

politica

Turneul din weekend prin organizatiile judetene si discursurile cu puternice tente dictatoriale si-au pus amprenta pe Liviu Dragnea. Luni, la Biroului Permanent National, seful PSD nu doar ca nu si-a putut impune agenda, si anume retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader, dar a iesit apoi in conferinta palid, schiopatand, cu ochii incercanati si demonstrand ca sta tot mai prost cu nervii.

Cu o voce ragusita si fara vlaga, Dragnea a inceput sa raspunda intrebarilor jurnalistilor. Intai si-a spus parerea despre protestele magistratilor.

„Si eu ii sprijin pe magistrati, cu toate puterile. Pe magistratii din Romania. Nu vad de ce nu i-as sprijini, nu am facut absolt nimic nici eu, nici PSD-ul, ba dimpotriva. Voi face tot ce tine de mine pentru ca judecatorii din Romania sa ajunga la un nivel de decizie care sa nu mai fie afectata de niciun protocol secret, mijloc de santaj sau amenintare”, a spus Dragnea, parand ca nici macar el nu mai crede ce spune.

Pe masura ce intrebarile jurnalistilor curgeau, fata sefului PSD devenea tot mai schimonosita de dezgust si nervi.

Intrebat cum comenteaza decizia Facebook de a inchide peste 30 de conturi asociate PSD, pentru fake news, seful PSD a inceput sa fiarba.

„Am auzit stirea, dar nu stiu detalii, dar poate sa inchida tot PSD-ul, asta e”, a incercat Dragnea sa minimizeze importanta deciziei.

Jurnalista nu s-a lasat si i-a atras atentia ca aici nu merge discursul folosit in tara la adresa oricarei persoane care il contesta. „Vorbim despre Facebook, totusi”.

„Aaa, am inteles, despre Dumnezeu! Nu stiu detalii… domnisoara”, a raspuns Dragnea printre dinti.

Au venit apoi intrebarile legate de studiul BNR care arata impactul devastator pe care OUG 114 il are asupra economiei. O jurnalista a vrut sa stie daca a reusit sa-l citeasca, avand in vedere ca in weekend spusese ca nu a apucat.

Nervii lui Dragnea au inceput sa cedeze: „Este greu, n-am pregatirea dvs, imi trebuie saptamani sa citesc acest studiu”.

El a mai spus si ca nu PSD-ul a cerut acest studiu, desi anul trecut in mai, dupa o intalnire cu guvernatorul Mugur Isarescu, declarase public ca Guvernul nu va lua nicio masura inainte sa discute cu BNR impactul asupra economiei.

„N-am cerut BNR-ului un studiu, om fi gresit, mai gresim. Calmati-va putin”, i-a raspuns zeflemitor seful PSD jurnalistei de la Epoch Times Romania.

Nici ziarista care l-a rugat sa explice declaratiile despre masoni n-a primit un tratament mai civilizat.

In cele din urma, Dragnea le-a cerut ziaristilor sa nu-l mai tina in picioare, ca mai are si alte drumuri de facut si a plecat la fel cum a venit: schiopatand, palid, dar ceva mai nervos si incruntat.

Mai mult despre:


Comentarii: