Dragnea se foloseste iar de Shhaideh, o baga in fata pentru a justifica semnatura de pe protocolul cu SRI. Declaratie de ultima ora a sefului PSD

news

Mihai Gadea a prezentat, joi seara, la Antena 3 mai multe documente incercand sa demonstreze ca nu Liviu Dragnea a semnat protocolul dintre Ministerul Dezvoltarii si SRI. Gadea a aratat ca semnatura ii apartine lui Sevil Shhaideh.

Regie penibila la Antena 3. Gadea a pus in scena un nou spectacol, prin care a incercat sa il scape pe Dragnea de acuzatiile ca a colaborat cu „statul paralel” prin semnatura pe care a dat-o pe protocolul cu SRI.

„Sunt mai multe documente in care descoperim semnatura reala a domnului Liviu Dragnea”, a incercat Gadea sa justifice modul in care a intrat in posesia documentelor.

Astfel, Gadea a prezentat presupusa semnatura a lui Dragnea de pe protocolul cu SRI si o semnatura care ii apartine lui Shhaideh. El a tras concluzia ca sunt identice.

Pentru a demonstra ca nu Dragnea a semnat protocolul cu SRI, Gadea a prezentat apoi un document ce ar contine semnatura reala a lui Dragnea.

Gadea a prezentat apoi, imediat, o inregistrare cu o declaratie de ultima ora a lui Liviu Dragnea in care acesta neaga ca a semnat protocolul cu SRI

„Aici suntem ca la Radio Erevan,. In primul rand, acel protocol nu e secret. Al doilea lucru, nu am semnat, nu e semnatura mea”, a spus Dragnea la Antena 3.

Dragnea s-a mai folosit o data de in cazul Belina. Shhaideh este trimisa acum in judecata de DNA pentru abuz in serviciu.

„In anul 2013, prin actiunea concertata a unor persoane cu functii publice, parti din Insula Belina si Bratul Pavel (cu suprafata de 278,78 ha, respectiv 45 ha), situate in albia minora a Dunarii, au trecut ilegal din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean Teleorman, pentru ca, doar la cateva zile, sa fie inchiriate tot ilegal unei firme private. Pentru realizarea transferului de proprietate a fost adoptata H.G. 943/2013, act cu caracter individual prin care au fost incalcate o serie de dispozitii legale”, se arata in comunicatul DNA privind trimiterea in judecata a lui Sevil Shhaideh.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: