Dragnea se plange ca l-au parasit total PSD-istii: „Muti ca pestii si dardaie de frica!”. Codrin l-a vizitat din nou

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, anunta ca a fost din nou in vizita la Liviu Dragnea, la Rahova. Dragnea s-a plans ca niciunul dintre „fostii colegi” nu il apara in fata „abuzurilor” cu care se confrunta.

„Astazi am fost sa-l vad pe Liviu! Dimineata la prima ora, exact cum am primit dreptul la vizita. Am vorbit cu el despre multe lucruri la ordinea zilei. Despre situatia PSD sub Ciolacu si gasca sa securistoida, despre cum au fost inlaturati de pe liste mai mult de o suta de parlamentari PSD, despre ineptiile guvernului-gen inchiderea pietelor, despre starea de spirit din societate.

M-a rugat sa transmit multumiri tuturor celor ce i-au scris. In rest, situatia lui e neschimbata de data trecuta: nu i se da dreptul la munca, nu are voie sa vorbeasca cu presa, starea lui de sanatate se inrautateste in mod constant. Hotarea instantei nu se aplica in cazul sau, nimeni nu ia pozitie publica in fata acestui sir de abuzuri, fostii colegi sunt muti ca pestii si dardaie de frica!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

In urma cu cateva zile, Stefanescu ii transmitea public lui Dragnea ca „e tragedie nationala, Liviu!”.

„S-a ales praful de tot, Liviu! De piete, de produsele romanesti, de producatorii romani! E tragedie nationala, Liviu! Inchid astia totul cu o placere absolut dementa. Distrug orice speranta, orice efort, orice initiativa! Si au primit chiar si voturi sa faca asta! Sa distruga toate cele pentru care ne-am luptat noi! Asta-i situatia de azi, Liviu!”, a scris Codrin Stefanescu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: