Dragnea se zvarcoleste in direct, stie ca va merge la puscarie: „Sistemul a facut presiuni inimaginabile asupra judecatorilor”

politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca s-au facut „presiuni inimaginabile” asupra completului de judecata care analizeaza dosarul privind angajarile fictive de la Protectia Copilului Teleorman, de catre „tot sistemul, la comanda lui Iohannis”.

Dragnea a acuzat, miercuri seara, la Romania Tv, „presiuni inimaginabile” care ar fi facute asupra completului de judecata care trebuie sa se pronunte in dosarul sau. Intrebat cine face aceste presiuni, seful PSD a raspuns: „tot sistemul”.

„Tot sistemul, la comanda lui Iohannis, cum a facut si la fond. Eu stiu ce vorbesc: tot sistemul – SRI-ul, Pahontu, oameni din DNA”, a spus Dragnea, citat de news.ro.

Intrebat daca are dovezi in sustinerea afirmatiilor sale, presedintele Camerei Deputatilor a raspuns: „Uite, am visat eu”.

El a spus ca nu exista nicio proba in dosarul sau si ca este nevinovat.

ICCJ a amanat pentru 27 mai pronuntarea in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in servicium fiind condamnat in prima instanta la 3 ani si sase luni de inchisoare. DNA a cerut, insa o pedeapsa mai mare, orientata spre medie.

Instanta va pronunta decizia a doua zi dupa alegerile europarlamentare.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: