Dragnea si-a luat o mare teapa. Grindeanu este departe de a fi un catelus. Priviti aceste imagini, asta este adevaratul Grindeanu

actualitate

Imaginile surprinse de televiziuni in ultimele doua zile arata un premier care sta timid in umbra boss-ului Liviu Dragnea, vorbind doar cand acesta ii da cuvantul. Insa adevarata personalitate a lui Grindeanu pare sa fie cu totul alta.

Aflat in imposibilitate de a ocupa functia de premier, Dragnea s-a straduit sa gaseasca pe cineva pentru aceasta pozitie care sa-i execute ordinele fara cracnire si, mai ales, care sa nu devina o amenintare in partid. Shhaideh, o personalitate stearsa, a fost omul ideal, insa nu s-a putut. Dragnea l-a ales acum pe Sorin Grindeanu.

Iata cum l-a descris Dragnea pe Grindeanu, dand astfel in vileag si marile sale temeri: „Sa fie un om in care eu sa am incredere foarte mare, sa am garantia ca nu merge in guvern pentru a-si construi o trambulina si sa isi construiasca un pol de putere”.

Dragnea a spus despre Grindeanu ca este „om modest”. Insa adevarata personalitate a lui Grindeanu pare sa fie cu totul alta. Priviti acest discurs al noului premier, inregistrat in urma cu un an, si fiti atenti la mimica si gestica. In niciun caz nu asa arata un om modest.

Grimasele denota aroganta si ambitie, iar gesturile ample ii tradeaza foamea de putere.

In toate iesirile publice, Dragnea il tine in umbra sa pe noul premier, pentru a arata tuturor cine este adevaratul sef. Seful PSD a mers pana acolo incat, in conferinta de presa ce a urmat anuntului lui Iohannis privind confirmarea premierului, l-a pus pe Grindeanu la un colt de masa, el pozitionandu-se in centru, cu toate microfoanele in fata. A fost o manifestare de putere pe care, cu siguranta, acest Grindeanu din imagini a inghitit-o cu greu. Si pe care nu o va uita.

Dragnea ar trebui sa se astepte sa pateasca cu Grindeanu ce a patit si primul parinte politic al noului premier, Ilie Sarbu. Grindeanu a crescut in umbra lui Sarbu, la Timisoara, fiind promovat de acesta ca vicepresedinte al filialei si viceprimar. Insa, in 2010, Sarbu a avut marea surpriza ca loialul si devotatul Grindeanu sa ii traga presul de sub picioare si sa-l faca sa se retraga din cursa pentru un nou mandat la conducerea filialei.

Cei doi au ajuns sa se certe in public, Sarbu spunand despre Grindeanu ca “nu este o personalitate a partidului, a fost printre cei tolerati”. Un alt lider al filialei spunea atunci pentru presa locala ca „Ilie Sarbu l-a crescut pe Grindeanu ca pe copilul lui. Daca nu era Sarbu, Grindeanu nu exista”.

Este de asteptat ca in curand si mustata lui Liviu Dragnea sa cunoasca tarana in care l-a trantit Grindeanu pe Ilie Sarbu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: