„Dragnea si-a pierdut definitiv dreptul la munca”. Speriat, Dragnea i-a cerut Ancai Alexandrescu sa difuzeze joi toate episoadele „interviului”

politica

Anca Alexandrescu a anuntat, joi, la Realitatea Plus ca lui Liviu Dragnea i s-a retras definitiv dreptul la munca dupa ce i-a pacalit pe sefii penitenciarului Rahova in legatura cu „interviul” pe care i l-a acordat.

Alexandrescu a sustinut ca asupra lui Dragnea s-au facut „presiuni mari” intrucat este foarte multa lume care s-ar teme de dezvaluirile sale. Astfel, Dragnea i-a cerut sa difuzeze joi toate episoadele din cadrul „interviului” pentru ca presiunile sa inceteze.

„L-au retras definitiv de la munca. Am vorbit cu domnul Dragnea in aceasta dimineata, m-a intrebat cate epidoade mai vrem sa dam, a spus ca este o presiune atat de mare asupra lui si a detinutilor si angajatilor, incat poate ar fi mai bine sa-l dam pe tot o data ca sa se linisteasca toata lumea. Au transmis prin intermediari sa se potoleasca acum altfel va urma ceva si mai grav de atat. (…) Astazi i-au comunicat ca i-au ridicat drpotul la munca. Se intreba, ‘acum cand am iesit si nu am spus aproape nimic se reactioneaza asa, ce se va intampla cand voi spune ce stiu’. Mai degraba ma gandeam ca ma vor pedepsi pe mine pentru ca am dat acest interviu”, a spus Anca Alexandrescu.

Retragerea dreptului la munca ii afecteaza lui Dragnea atat sansele la o eliberare conditionata cat si scurtarea perioadei de detentie, ca urmare a orelor de munca prestate.

Mai mult despre: ,

Comentarii: