Dragnea si Alexandrescu s-au speriat. Difuzarea „interviului” cu Dragnea a fost suspendata fara nicio explicatie

politica

Realitatea Plus nu a mai continuat sa difuzeze mult trambitatul „interviu” cu Liviu Dragnea, desi ar fi trebuit sa fie inca cel putin trei episoade. Pana acum, Realitatea Plus a difuzat doar doua episoade.

Luni, in emisiunea lui Laurentiu Botin ar fi trebuit sa fie difuzata a treia parte din cel putin cinci parti ale interviului. Cel putin asa a anuntat Botin, joi, inainte de a difuza prima parte. El spunea atunci ca ar fi urmat sa fie difuzate bucati din interviu pana cel putin miercuri, in aceasta saptamana.

Luni, insa, Botin, a aparut in emisiunea rafuindu-se cu ceilalti jurnalisti care ar fi criticat difuzarea „interviului”, sustinand ca acestia sunt invidiosi si se uita de jos in sus la audientele Realitatea Plus. Apoi, Botin si invitatii sai s-au apucat sa comenteze ce a spus deja Dragnea in cele doar doua episoade difuzate.

„Astazi o sa discutam despre lucruri pe care Liviu Dragnea le-a spus”, a declarat Botin.

Suspendarea interviului apare in contextul amplificarii razboiului intern din PSD pentru sefia PSD si dupa ce Liviu Dragnea a fost pedepsit cu suspendarea dreptului de munca dupa ce i-a pacalit pe sefii de la Rahova in legatura cu interviul. Aceasta sanctiune ii va afecta o posibila solicitare de eliberare conditionata.

Anca Alexandrescu, realizatoarea „interviului”, nu a mai aparut in emisiunea lui Botin. Ea anuntase saptamana trecuta ca Dragnea intentioneaza sa intre in greva foamei in semn de protest pentru ca i s-a suspendat dreptul la munca.

Mai mult despre: ,

Comentarii: