Dragnea si borfasii lui, izolati in PSD. Un fost ministru in Guvernul Ponta a iesit la proteste: „Banditismele nu mai pot fi tolerate in Romania”

news

Razvan Nicolescu, fost ministru al Energiei in Guvernul Ponta, se afla printre protestatarii din strada. El spune ca nu poate fi de acord cu „modul absolut banditesc in care a fost gestionat parcursul acestor ordonante pe care nu le-am vazut mentionate in programul de guvernare”.

„Noaptea trecuta, fara ura, in Piata Victoriei : pentru o Romanie a bunului simt, pentru o Romanie fara excese, pentru o Romanie cinstita. Nu cred ca e corect sa fie contestat dreptul democratic al PSD de a guverna si de a pune in aplicare programul cu care a castigat niste alegeri corecte! Nu cred ca in Justitie totul este perfect! Nu cred ca rolul Presedintelui Romaniei este sa participe la manifestatii spontane! Nu am o problema cu gratierea unor oameni care poate au gresit in trecut, mai ales in contextul actual din penitenciare!

Nu pot fi insa de acord NICIODATA cu modul absolut banditesc in care a fost gestionat parcursul acestor ordonante pe care nu le-am vazut mentionate in programul de guvernare, care nu au fost dezbatute si care au fost adoptate pe furis noaptea pentru a satisface interesele unui grup foarte restrans, nu o sete de dreptate. Profund incorect!

Oamenii reactioneaza pentru ca banditismele nu mai pot fi tolerate in Romania, indiferent cine le face! Numai asa putem recladi o societate divizata si lipsita de incredere. HAI ROMANIA!”, a scris Nicolescu pe Facebook.

Liviu Dragnea a anuntat, sambata, ca ia in calcul retragerea ordonantei. „O sa propun o solutie de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul in legatura cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, daca premierul accepta. Cu speranta ca acest lucru ii va convinge si pe membrii si simpatizantii nostri sa nu iasa in strada, escaladand tensiunile. Nu vreau sa existe in conflict romani contra romani si sa se rupa Romania in doua. Pentru ca nu se mai poate discuta cu argumente rationale, ci ne confruntam cu o masina de dezinformare incredibila in timp ce Romania are nevoie de liniste si stabilitate pentru a putea inainta spre prosperitate, dezvoltare si democratie”, a spus Dragnea.

Sambata si duminica sunt anuntate manifestatii de mare amploare atat in Bucuresti cat si in celelalte orase din Romania.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: