Dragnea si milionul disparut. Cum este spalat seful PSD la televiziuni: „Ce domne’, astia-s bani? O femeie ii cheltuie numaidecat…”

news

Jurnalistii Rise Project au publicat o investigatie din care rezulta ca din conturile lui Liviu Dragnea a disparut peste un milion de euro, incasat de la un om de afaceri care s-a sinucis. La televiziuni au si aparut primii aparatori ai presedintelui PSD. Acestia au teorii de necrezut.

Ciprian Ciucu, consilier general in Capitala, a fost invitat, joi seara, intr-o emisiune la B1 TV. Cand s-a abordat subiectul Liviu Dragnea si afacerile sale din Brazilia, unul dintre invitati i-a luat apararea lui Dragnea sustinand ca un milion de euro nu este o suma semnificativa.

„Aseara la B1.ro, cand am pomenit de asta, era in studio o tipesa, Laura Vicol, sau ceva de genul acesta, care zicea ceva de genul „ce domne’, astia-s bani? o femeie ii cheltuie numaidecat…”. Mi s-a facut rusine de telespectatori, sunt oameni care muncesc cinstit si nu spera nici sa se apropie de asa sume intr-o viata intreaga… Mie mie se pare o suma colosala”, a relatat Ciucu pe Facebook.

Laura Vicol este avocata si o prezenta constanta in platourile postului Romania TV, televiziune foarte apropiata de PSD. In urma cu un an, Vicol a fost trimisa in judecata de DNA pentru favorizare a faptuitorului, complicitate la exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati si fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: