Dragnea si-a stricat singur duminica: „Patroane, la puscarie!”. Mesajul ipocrit dedicat eroilor Romaniei starneste un val de furie

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat pe Facebook, duminica, un mesaj privind ziua comemorarii eroilor care au luptat in Primul Razboi Mondial. Cuvintele ipocrite ale liderului PSD au starnit din nou indignare.

„Zi de comemorare a eroilor care au luptat in Marele Razboi, 11 noiembrie este data la care s-a incheiat armistitiul ce a pus capat Primului Razboi Mondial. Romania se pregatea atunci pentru Unire.

100 de ani mai tarziu, daruim cu emotie si recunostinta aceasta zi Veteranilor din teatrele de operatii, care si-au inchinat viata Tricolorului. Militarilor romani care lupta si astazi sub mandat NATO, ONU, OSCE, UE si fac cinste poporului nostru, le multumim!

Cinstim, astazi si in fiecare zi, amintirea celor care au plecat dintre noi si aducem un omagiu eroilor din trecut si din prezent care, prin curajul si onoarea faptelor de arme puse in slujba tarii, sunt un exemplu pentru noi si pentru generatiile de maine”, a scris Dragnea.

Mesajul lui Dragnea a fost urmat de sute de reactii foarte critice, internautii constatand cat de fatarnice sunt cuvintele liderului PSD.

„Ce minciuna! La 28 septembrie 2018, Avocatul Poporului s-a sesizat in cazul unui veteran de razboi care are o pensie de 400 de lei si vinde flori ca sa poata trai. In acest timp, aparatul de represiune care va slujeste, care se lupta cu cetateni nevinovati, gazeaza copii sau bate turisti israelieni, are o pensie medie speciala de 4800 de lei. Un pensionar MAI are, in medie, de 40 de ori mai mult decat un veteran care a luptat pe front. Lasati, deci, lacrimile de crocodil”, i-a scris jurnalistul Mircea Marian.

„Oamenii aia au facut o tara, 100 de ani mai tarziu o haita de hoti analfabeti o capuseaza salbatic incercand in acelasi timp sa-i dezactiveze sistemul imunitar”, a transmis un utilizator de Facebook.

„Daca ar sti eroii ca si au dat viata ca sa fim condusi de niste corupti … care isi bat joc de popor si de viitorul tarii”,¬† „DRAGNEA, stiai ca fondatorii Romaniei duceau bani de-acasa pentru sprijinirea proiectului Marii Uniri? Bizar, asa-i? Tu cati bani ai dus ACASA, de la tara?”, sunt alte mesaje reprezentative.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: