Dragnea si Tariceanu, despre motiunea de CENZURA. „Ar trebui sa DARAMAM acest guvern si sa punem unul politic. Nu vor sa tina cont de experienta noastra”

politica

Motiunea de cenzura a fost amanata. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca PSD si ALDE asteapta modificarile promise de Guvern la Codul Fiscal, dupa care ar putea relua discutiile despre o motiune de cenzura.

”In declaratia de astazi am inteles ca premierul vrea sa intreprinda masurile necesare in asa fel incat veteranii de razboi, vaduvele acestora sa nu fie lipsiti pe aceste drepturi castigate. Obiectivul principal a fost acesta. Am reactionat la aceasta nedeptate inadmisibila. In functie de asta vom relua discutia, dar dincolo de asta atentionam Guvernul ca toate celelalte motive de nemultumire raman in picioare. Nu s-a luat astazi o decizie ca nu depunem o motiune de cenzura, doar am luat act de aceasta declaratie a premierului”, a declarat Liviu Dragnea.

Calin Popescu Tariceanu a adaugat ca „acest guvern nu ar trebui sa existe”.

”Normal era ca acest Guvern sa nu existe. Ar fi trebuit sa daramam Guvernul si sa punem unul politic. Nu vor sa tina cont de experienta noastra. Vicepremierul Borc vrea investitii. Ma asteptam sa ma intrebe daca vreau sa ii dau vreun sfat. Nimic. Rezultatele se vad. Asa zisul Guvern tenocrat devine mai politic. Ideea motiunii de cenzura nu am abandonat-o. O putem face in orice moment. Daca mai face vreo nefacuta, specialitatea doamnei ministru a Justitiei. Vom fi vigilenti la ce face Executivul”, a spus Tariceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: