Dragnea si Valcov, acuzati de tradare de catre un senator: „Trebuie sa aflam cat au platit Rusia, Turcia si Ungaria pentru destabilizarea Romaniei”

politica

Senatorul PNL Florin Citu acuza PSD ca prin rectificarea bugetara urmareste ‘furtul banului public’.

„Aceasta rectificare arata clar ca PSD are un singur scop – furtul banului public. In acelasi timp este clar pentru toata lumea ca PSD doreste destabilizarea economiei. Trebuie sa mai aflam cat au platit (si cum) partenerii externi (Rusia, Turcia, Ungaria) ai lui Dragnea pentru acest lucru”, a scris Citu, miercuri, pe Facebook.

El il acuza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, ca „distruge voit economia Romaniei”, adaugand ca rectificarea bugetara are efecte negative asupra finantelor.

„Dragnea si Valcov arata ca sunt hoti si mincinosi. Nu sunt bani la buget iar executia bugetara este un dezastru. S-au incasat mai putin cu 5 miliarde lei fata de cat era estimat la inceputul anului. Cu toate acestea, presiunea de la baronii locali (dar si cei externi) ai PSD este mare pe Dragnea si Valcov. Pentru a-i satisface, au facut aceasta rectificare care da cei mai multi bani pentru ‘proiectele’ baronilor PSD. In acelasi timp, desi nu exista bani, Dragnea si Valcov pluseaza si cresc cheltuielile de personal in sectorul public. Finantare pentru angajarea in sistemul bugetar a rudelor, amantelor si ‘obligatiilor'”, spune senatorul PNL, citat de Agerpres.

Citu sustine ca prin aceasta rectificare bugetara, Romania trebuie sa se mai imprumute cu 1,1 miliarde de lei fata de inceputul anului.

„Rectificarea bugetara garanteaza taxe mai mari in viitor. Este clar pentru oricine ca nu poti sa spui ca rectificarea bugetara este pozitiva cand impactul asupra deficitului este cresterea acestuia. Mai mult, deficitul mare este responsabil pentru cresterea preturilor, a dobanzilor, supraimpozitarea contractelor part-time, supraaciza, impozitul pe cifra de afaceri, CAS pentru contractele din chirii etc. Si totusi, Dragnea si Valcov nu se opresc. Vor sa loveasca in si mai multe familii din Romania crescand deficitul bugetar, ca dupa aceea sa creasca si mai mult preturile, dobanzile si bineinteles taxele”, a mai scris liberalul.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: