Dragnea sta tot mai prost cu nervii. A reactionat foarte agresiv fata de un jurnalist care i-a adus aminte ca este condamnat penal – Video

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a comportat agresiv fata de un jurnalist care l-a intrebat daca este normal ca un condamnat penal sa ocupe functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

„Este normal ca un condamnat penal sa ocupe functia de presedinte al Camerei Deputatilor intr-o tara europeana, care este in UE de 10 ani?”, a fost intrebat Liviu Dragnea la Zalau, unde participa la congresul UDMR.

„Ma asteptam ca o sa apareti cu asta. Stii care e raspunsul la intrebarea ta? Si vi-l dau tuturor…”, a rasopuns nervos Liviu Dragnea, uitand sa foloseasca pronumele de politete.

„Nu e doar a mea…”, a tinut sa precizeze jurnalistul.

„Pot sa raspund sau n-ai nevoie? Era pur si simplu tema”, a replicat agresiv Liviu Dragnea. „Asta o hotarasc oamenii. Din moment ce oamenii m-au votat, inseamna ca pot sa ocup aceasta functie, este foarte simplu”, a continuat liderul PSD.

Jurnalistul a insistat: „Este demn?”

„Nu exista nimeni in lumea asta care sa isi permita sa se autointituleze autoritate morala peste votul pe care il dau oamenii, asa cum il dau, este foarte simplu, asta este raspunsul la intrebare. Multumesc, ti-ai atins obiectivul”, a incheiat Dragnea foarte iritat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: