politica

Dragnea stia si singur ce-l asteapta: „Sa te fereasca Dumnezeu sa intri in gura Gabrielei Firea”

Liviu Dragnea a reusit sa o enerveze atat de tare pe Gabriela Firea incat acesta a declansat un val de atacuri extrem de dure la adresa sefului PSD. Dragnea stia deja ce-l asteapta, in 2014 afirma ca „sa te fereasca Dumnezeu sa intri in gura Gabrielei Firea”.

In 2014, aflat la in campanie electorala, Dragnea i-a plans ironic de mila lui Traian Basescu, care se afla intr-un aprig conflict cu Gabriela Firea. „Ii spuneam si lui Victor (Ponta – n.a.), sa te fereasca Dumnezeu sa intri in gura lui Gabi Firea. Eu nu stiu ce a avut Basescu in cap”, a declarat atunci Dragnea.

„Nu trebuie sa-i fie frica nici de Victor Ponta, nici de PSD, nici de mine, ci de Gabi Firea”, a mai spus Dragnea.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus marti seara, la TVR 1, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, se consulta in deciziile sale cu cativa apropiati, cei mai multi din afara partidului, si „foarte putini, din ce in ce mai putini, din interiorul paridului”.

“Liviu Dragnea se consulta cu cativa apropiati, mai mult din afara partidului. Dati-mi voie sa nu ii nominalizez. In special din afara si cativa, foarte putini, din ce in ce mai putini, din interiorul paridului si din conducerea partidului”, a spus Gabriela Firea, citata de news.ro.

Intrebata daca liderul social-democratilor se consulta in decizii si cu prietena sa, Irina Tanase, edilul a replicat: “Eu nu am asistat la astfel de consultari. Se spune ca da, eu nu am asistat si nu as putea sa spun ferm. Se spune”.

Gabriela Firea este de parere ca in luarea unor decizii legislative sau guvernamentale ar fi intelept ca Liviu Dragnea sa se consulte cu membrii Biroului Politic National sau ai Comitetului Executiv, nu doar cu un consilier sau cu un consultant.

“De asemenea, in ceea ce priveste propunerile legislative sau guvernamentale care sunt cu impact public, mai sensibile, care trebuie comunicate si explicate in mod public, cred ca ar fi fost mult mai intelept si democrat sa discute anterior cu membrii BPN, cu membrii CEx, pentru a gasi cele mai bune solutii. A crede ca doar un consilier sau un consultant detine adevarul aboslut, nu este in regula. De ce? Pentru ca intreaga echipa sufera. Nu acei consilieri sau conultanti deconteaza – noi toti. Este nedemocratic ca vicepresedintii partidului si membrii CEx sa afle lucruri importante despre Guvern si Parlament de pe surse, de pe site-uri”, a mai spus Gabriela Firea.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Celalalt „turn inclinat” al Italiei: Turnul Garisenda din Bologna, in pericol sa se prabuseasca, va fi reparat la fel ca Turnul din Pisa

Autoritatile italiene au pus la punct un plan de salvare a Turnului Garisenda din Bologna,…

10 ore ago

Invitarea lui Putin la summitul G20 ar trebui facuta in urma unui consens

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi ca o invitatie a sefului de stat rus…

10 ore ago

A doua nava cu ajutoare umanitare pentru Gaza va pleca sambata din Larnaca

Cea de-a doua nava care transporta ajutoare umanitare pentru Gaza, ca parte a proiectului Amalthea,…

10 ore ago

Universitatea Harvard va elimina copertile din piele umana ale unei carti din anii 1800

Universitatea Harvard a eliminat copertile din piele umana ale unei carti din secolul al XIX-lea…

10 ore ago