Dragnea a sudat-o pe Dancila de scaunul de premier: „Nu imi voi da demisia sub nicio forma, atata timp cat am sprijinul presedintelui partidului”

politica

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la intalnirea cu pensionarii social-democrati, ca nu isi va da demisia din functie atata timp cat are sprijinul presedintelui PSD, Liviu Dragnea, si al coalitiei de guvernare.

„Am vazut astazi sau ieri ca au aparut evaluarile Institutului National de Statistica si am vazut ca avem crestere economica, faptul ca Romania merge pe un drum bun si acest drum bun pe care merge Romania are ca sprijin programul de guvernare, va are ca sprijin pe dumneavoastra, pensionarii din Romania. De aceea, ma asteptam ca la acest rezultat – ca atunci cand iei note bune – sa fii un om premiat. Se pare ca nu toata lumea este de aceeasi parere.

De aceea, ma simt obligata sa va spun dumneavoastra aici, la Consiliul National al Pensionarilor social-democrati, ca nu imi voi da demisia sub nicio forma, atata timp cat am sprijinul presedintelui partidului, atata timp cat am sprijinul coalitiei de guvernare si atata timp cat am sprijinul dumneavoastra”, a spus Viorica Dancila, la sedinta Consiliului National al Pensionarilor social-democrati, citata de Agerpres.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: