Dragnea, suparat ca Abramburica vrea sa-si ia scaunul preferatei sale, Viorica Dancila. Daddy nu si-a uitat nici fosta trompeta preferata, deputatul Catalin Radulescu

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la finalul perioadei de depunere a candidaturilor pentru majoritatea functiilor de conducere din partid, ca nu el are vreun cuvant de spus in privinta acceptarii sau nu a candidaturilor si ca social-democratii nemultumiti ar trebuit „sa se gandeasca si la partid”.

Liderul PSD a mai sustinut ca el nici nu stie ce candidaturi au fost depuse pana la expirarea termenului si a avertizat ca va vorbi mai multe dupa congres. Intrebat daca risca vreo sanctiune cei care il critica acum, declarandu-se nemultumiti de modul in care se desfasoara alegerile in PSD, liderul PSD a raspuns: „A, eu nu ma gandesc la asta, doar lamuriri”.

Referindu-se la Ecaterina Andronescu, seful social-democratilor a reamintit ca „toate decizile au fost luate impreuna”, iar in ceea ce-l priveste pe deputatul Catalin Radulescu, a comentat ironic. „Nu vreau sa-l comentez pe domnul Catalin Radulescu, nivelul este prea ridicat ca sa comentez eu”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: