Dragnea sustine ca „niciun securist” nu intra in partidul sau. Insa seful APP Dambovita a fost chiar seful SRI Dambovita

politica

Liviu Dragnea a sustinut, duminica seara, intr-un interviu la Realitatea Plus, ca in noul sau partid „nu intra niciun securits”. Insa chiar seful APP Dambovita a fost ofiter SRI, mai mult, acesta a fost seful SRI Dambovita.

„In Alianta pentru Patrie nu intra niciun securist. Vin oameni care nu au facut politica, 90% sunt oameni tineri”, a sustinut Dragnea.

Fostul sef al SRI Dambovita, Alexandru Oprea, a anuntat la inceputul lunii noimebrie ca a trecut de la PSD la partidului lui Liviu Dragnea, APP. Oprea a devenit presedinte interimar APP Dambovita.

„Alexandru Oprea este jurist, doctor in Management si a fost Presedinte al Consiliului Judetean Dambovita”, anunta APP pe pagina oficiala de Facebook, fara a sufla o vorba si despre faptul ca acesta a fost sef in SRI. Liviu Dragnea continua sa acuze serviciile de informatii ca se implica in politica, sustinand impreuna cu Codrin Stefanescu ca APP este singurul partid „fara securisti”.

“M-am inscris in Alianta Pentru Patrie, alaturandu-ma lui Liviu Dragnea, lui Codrin Stefanescu si echipei lor, oameni curajosi, competenti, dar mai ales patrioti. Sunt un om care crede cu tarie in valorile istorice traditionale, culturale si religioase ale poporului nostru, in bunastarea si prosperitatea de care trebuie sa se bucure fiecare roman. Cred intr-o economie de piata libera si in potentialul antreprenorial romanesc. Imi doresc un viitor mai bun si mai demn pentru copiii nostri”, a declarat Oprea, fost comandant SRI.

Citeste si: Cum lupta Dragnea cu „statul paralel”. Fost sef din SRI, avansat de PSD intr-o functie de presedinte de Consiliu Judetean

Alexandru Oprea a fost sef al SRI Dambovita, administrator public al judetului, a fost director interimar al Companiei de Apa Targoviste Dambovita, iar dupa alegerile locale din 2016 a fost ales vicepresedinte al CJ Dambovita din partea PSD.

„Nu am fost ofiter de securitate in viata mea, sunt ofiter de intelligence, sunt absolvent al Academiei Nationale de Informatii de dupa revolutie, am parcurs toate treptele ierarhiei profesionale, de la ofiter la sef de unitate si sef de unitate centrala in cadrul SRI”, relata Oprea in 2019 pentru presa din Dambovita.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: