Dragnea tine sa „condamne cu fermitate” atentatele de la Londra. Reactii: „Dar atentatul la statul de drept Romania nu doriti sa-l condamnati?”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj pe Facebook in care condamna atentatele de la Londra si este alaturi de familiile victimelor afectate.

„Condamn cu fermitate atentatele din Londra! Sunt alaturi de cei afectati de aceste evenimente!”, a scris liderul PSD, duminica, pe pagina sa de Facebook.

Bilantul atentatului comis sambata seara in centrul Londrei a crescut la sapte morti. Patruzeci si opt de persoane au fost internate in cinci spitale in urma atacului survenit in zona Podului Londrei. Cei trei autori ai atacului au fost ucisi de politisti.

Mesajul lui Dragnea a starnit o multime de cometarii acide. „Dar atentatul la Statul de Drept @ Romania din 31 ianuarie 2017 nu doriti sa-l condamnati? Pardon! Scuzati deranjul …am uitat ca Liviu Dragnea e chiar el condamnat”, i-a trasmis un roman sefului PSD.

„Condamn cu fermitate atentatele din #justitie efectuate de organizatia #criminala #PSD. Ce facem in cazul asta , #Baroane, #Daddy ? :)) continui sa fii penibil, bravo, macar aici dovada de consecventa”, a comentat un alt internaut.

Screen Shot 2017-06-04 at 13.30.53 Screen Shot 2017-06-04 at 13.31.00

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: