Dragnea, tot mai amenintator, anunta ca ii va da lectii de patriotism lui Ciolos: „M-am hotarat sa ma ocup personal”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis ca s-a hotarat sa se ocupe personal pentru a-i arata premierului Dacian Ciolos ”exemple de nepatriotism din actul sau de guvernare”.

„Se pare ca este o diferenta foarte mare intre mine si domnul Ciolos – eu nu am postaci. Eu tot ce fac, fac eu si tot ce am acolo (pe Facebook – n.r.) este suta la suta natural. Nu stiu pe cine a convins (discursul premierului – n.r.) nu m-a convins si incepand de ieri (luni – n.r.) m-am hotarat sa ma ocup personal pentru a-i arata domnului prim-ministru Dacian Julien Ciolos exemple de nepatriotism din actul de guvernare al dumnealui si o sa le prezint intr-un ritm pas cu pas ca sa le inteleaga toata lumea”, a declarat Liviu Dragnea solicitat sa comenteze valul de comentarii critice la adresa sa venite pe Facebook dupa discursul pe care l-a sustinut, luni, in plenul reunit al Parlamentului.

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat luni, in plenul reunit al Parlamentului, ca premierul Dacian Ciolos nu a prezentat situatia reala a economiei si nu a vorbit in limba romana, ci in limba tehnocratilor, care „suna strain” si este „rupta de realitate”. In replica, Dacian Ciolos a afirmat ca nu vrea sa invete ”limba romana a demagogiei, a populismului”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: