Dragnea, tot mai penibil. Dacian Ciolos l-a prins din nou cu minciuna

actualitate

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca nu intelege de ce liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi suparat in legatura cu eliminarea vizelor pentru Canada, in conditiile in care la aceasta realizare a contribuit si europarlamentarul PSD Sorin Moisa.

Rugat sa comenteze, la Adevarul Live, afirmatiile presedintelui PSD, potrivit caruia Guvernul nu a avut niciun merit in eliminarea vizelor pentru Canada, intrucat ar fi fost o negociere la nivelul UE, Ciolos a replicat: „N-a fost o negociere la nivelul UE. A fost o negociere directa intre Guvernul roman si Guvernul canadian, noi am pus presiune pe Comisia Europeana (…). Noi in vara, cand am vazut ca CE nu se misca suficient, (…) am fost in Canada si am preluat negocierile”.

Premierul a spus ca nu intelege pozitia lui Liviu Dragnea pe acest subiect pentru ca, in opinia sa, eliminarea vizelor cu Canada nu este un succes al Guvernului, ci al Romaniei.

„Eu nu inteleg de ce domnul Dragnea ar fi suparat de acest succes, cu atat mai mult cu cat e implicat inclusiv un membru PSD, domnul Sorin Moisa, europarlamentar care s-a implicat intr-un mod foarte activ. Dansul a fost raportor adjunct din partea grupului social-democrat in Parlamentul European pentru adoptarea acestui Acord de liber schimb cu Canada si si-a folosit acest atribut pentru a face presiune pentru adoptarea acestei decizii privind vizele. Si am lucrat foarte bine impreuna. Nu spun ca e un succes al Guvernului, e un succes al Romaniei. Si eu cred ca atunci cand avem astfel de succese sau reusim sa obtinem lucruri care sunt firesti, dar pentru care trebuie sa te bati, nu avem de ce sa nu o spunem si nu trebuie vazuta asta ca un succes al unor impotriva altora”, a afirmat Ciolos la Adevarul Live.

Citeste si: Ciolos demonteaza MINCIUNILE lui Dragnea punct cu punct: „Guvernul PSD si majoritatea PSD au promovat o NEDREPTATE”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: