Dragnea trece la atac. Contramanifestatie PSD, sute de oameni au fost adusi in fata Palatului Cotroceni – Video

politica

Cateva sute de manifestanti au fost adusi, duminica, in fata Palatului Cotroceni pentru solicita demisia presedintelui Iohannis.

Manifestantii au vuvuzele si scenadeaza „Demisia”, „Iohannis, nici nu stii cat de mic incepi sa fii” si „Ghinion, noi vom fi un milion”. Ei au si pancarte in care presedintele este catalogat „papusa” sau pe care scrie „Iohannis, tu nici nu stii ca esti pus de SRI”.

In urma cu cateva zile, europarlamentarul Catalin Ivan, fost membru PSD, a dezvaluit ca aceste manifestatii sunt puse la cale de organizatiile PSD din Bucuresti. Ivan a prezentat un mesaj pe care un vicepresedinte PSD din Bucuresti, Dan Tara, l-a trimis catre subordonatii lui:

„Acum, daca Dragnea insista cu protestele spontane, insist si eu sa va anunt unde vor avea loc. Maine, oameni furiosi pentru ca Iohannis nu respecta legea fundamentala a tarii isi vor striga nemultumirea incepand cu ora 17.45. Faptul ca limba maghiara devine limba regionala in urma santajului UDMR o fi constitutional? Faptul ca Harghita si Covasna nu mai sunt de facto teritorii romanesti o fi constitutional?”, a scris Catalin Ivan pe Facebook.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: