Dragnea, turneu la TV-urile partidului pentru a intimida judecatorii ICCJ: „Sunt complet nevinovat, este o speta rusinoasa”

politica

Liviu Dragnea a reiterat, joi seara, declaratiile privind presupuse „presiuni inimaginabile” la adresa judecatorilor care, luni, vor pronunta verdictul in cazul procesului de la ICCJ.

Dragnea a sustinut ca este „complet nevinovat”. „Este o speta rusinoasa”, a spus seful PSD la Antena 3.

„Eu sunt tabacit, nu e prima data cand mi se intampla. Eu am fost condamnat pentru ceea ce face Iohannis acum, nu pentru frauda la referendum.

In acest proces, orasul asta nu este atat de mare cat pare. Sunt oameni care vorbesc din institutii, presiunile sunt inimaginabile.  (…) Daca judecatorii vor rezista la presiuni va fi achitare, nu exista nicio proba care sa ma incrimineze, niciuna. Avocatii mi-au spus ca primul complet care te-a condamnat nu exista oficial.

Presiunea este foarte mare, imi aduc aminte la fond cum Rares Bogdan pronunta numele judecatorilor in studio, nu mai vorbesc de alte site-uri care amennintau, nimeni nu mai vorbea de presiuni asupra justitiei.

Concluzionez, sunt complet nevinovat, este o speta rusinoasa. (…) Daca faceam compromisuri cu serviciile nu aveam nicio problema, eram un om linistit”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Declaratii similare a facut si miercuri la Romania TV.

Mai mult despre: ,


Comentarii: