Dragnea uita ca e al treilea om in stat si baga batul prin gard Ungariei: M-am tot gandit cum sa formulez, dar o spun direct!

politica

Liviu Dragnea pare sa uite uneori ca functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a treia demnitate in statul roman, implica si diplomatie si responsabilitate. Asa ca, la o ceremonie banala in care i-a premiat la Parlament pe membrii echipei de fotbal a Camerei Deputatilor, care a castigat Campionatul Interparlamentar de Fotbal, el a spus ca victoria impotriva Ungariei este de doua ori mai pretioasa, pentru ca vine in anul in care sarbatorim 100 de ani de la Unire.

„Va felicit pentru succesul pe care l-ati obtinut in Campionatul Balcanic Interparlamentar. M-am tot gandit cum sa formulez, dar o spun direct: faptul ca ati batut Ungaria in anul Centenar face ca victoria asta sa fie de doua ori mai pretioasa. Chiar vreau sa va felicit. De abia astept sa stam de vorba asa informal si sa imi povestiti si mie ce s-a intamplat acolo. Am auzit ca in meciul cu Turcia se blocase cronometrul. Nu se mai oprea meciul”, a declarat Dragnea, la festivitatea de premiere a membrilor echipei de fotbal a Camerei Deputatilor, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea a spus ca se pregateste sa intre si el in echipa.

„Vreau sa va asigur ca la anul o sa ne pregatim sa organizam noi, ca asa e traditia, cei care au castigat. Poate la anul imi capat si eu un loc in echipa. Am avut o incercare nereusita, dar promit ca o sa ma refac fizic si o sa intru si eu in echipa, chiar daca nu titular. Daca o sa pot sa intru titular, cu atat mai bine. Dincolo de glume, chiar eu cred ca este o victorie importanta care spune multe lucruri. In primul rand, determinarea dvs si ambitia de care ati dat dovada pentru a ajunge pana acolo si pentru a castiga acest trofeu. Am fost si eu la meciul acela si am vazut ca pe teren chiar nu mai conteaza apartenenta politica, ideile, culoarea politica, tensiunile din Parlament”, a adaugat liderul PSD.

Dragnea a insistat cu faptul ca victoria e „un cadou de Centenar” facut „intregului Parlament si nu numai”.

„Este un exemplu extraordinar pe care l-ati dat si pana la urma orice succes sportiv e o victorie a fiecaruia dintre voi. Pentru mine personal este o onoare ca sunt coleg cu voi in aceasta legislatura si cred ca pentru toti colegii parlamentari, indiferent de hobby-urile lor, de inclinatiile sportive, de culoarea politica, asta trebuie sa fie o mandrie. Nu este un lucru usor. Stiu ce tensiuni au fost si ce ambitii au fost in celelalte tari. Stiu ce suparari sunt mai ales in Ungaria. Este un cadou de Centenar pe care l-ati facut intregului Parlament si nu numai”, a mai spus Liviu Dragnea.

Dragnea a tinut sa reliefeze faptul ca printre jucatori unul este din Teleorman. El a fost imediat corectat de unul dintre cei prezenti: „Doi”. Nici Dragnea nu s-a lasat mai prejos: „Amandoi din Rosiori, asa este”.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a premiat marti pe membrii echipei de fotbal a Camerei Deputatilor, care a castigat Campionatul Interparlamentar de Fotbal desfasurat in perioada 23-26 noiembrie, in Antalya, Republica Turcia.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: