”Dragnea va da pensii inca din aceasta seara”. Gusa dezvaluie planul prin care Dragnea vrea sa „incite la violenta intrafamiliala”

analize

Cosultantul politic Cozmin Gusa afirma ca prezentarea noii Legi a Pensiilor chiar in ziua in care la Bucuresti are loc marele miting al Diasporei are drept scop „incitarea la violenta intrafamiliala – parinti pensionari contra copii din Diaspora”.

Gusa a declarat la Realitatea TV ca mitingul anti-PSD din 10 august este impotriva unora care ”mimeaza politica si fura”. Este impotriva ”unei fiinte ca Viorica Dancila”, care da dovada ”de nesimtire” neplecand din acea functie. Este impotriva Olgutei Vasilescu, dupa ce a facut praf bugetele de la Ministerul Muncii si azi e fortata sa aiba o iesire publica. Este impotriva lui Firea si impotriva baronilor, a prostiei, a hotiei, mai spune Cozmin Gusa.

Planul PSD este de a-i intoarce pe parinti impotriva copiilor care vin din Diaspora sa protesteze, sugereaza consultantul politic.

” Vin copiii pensionarilor sa manifesteze – foarte bine. Hai sa-i mai pacalim o data pe parintii lor ca le marim pensiile, ca sa dea drumul unor siruri de conflicte cu copiii care au venit sa le apere si pensiile’ „, arata acesta.

De ce revin romanii in tara? ”Au interesul revenirii in Romania de pe o alta pozitie, cu zeci de mii de euro sau sute de mii de euro pe care sa-i investeasca intr-o tara in care banii nu le vor fi furati, sau pentru ca sunt patrioti, simt ca au o datorie fata de aceasta tara”, spune Cozmin Gusa.

Consultantul politic are un mesaj si pentru manifestanti: ”Fara frica!”, intrucat, afirma el, cei cu care se confrunta sunt inlemniti de frica. ”Nu se va opune nimeni la nimic din ceea ce vor spune, din ceea ce vor scanda. Este un demers cetatenesc”, arata Gusa.

”Dragnea va da pensii inca din aceasta seara. Face ceea ce stie – minte si incita la violenta intrafamiliala – parinti pensionari contra copii din Diaspora”, atrage atentia consultantul politic.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: