Dragnea, vedeta in presa franceza: „Mic dictator provincial inconjurat de oameni devotati si caruia nu-i place sa fie contrazis”

news

Celebra publicatie satirica franceza Le Canard Enchaine ii dedica lui Liviu Dragnea un amplu articol. Seful PSD este, in cel mai recent numar al revistei, personajul principal al paginii 7, dedicata „ticalosilor”.

Dragnea, „ticalosul” de la pagina 7, este caracterizat ca  „mic dictator provincial inconjurat de oameni devotati si caruia nu-i place sa fie contrazis”.

“De mai multe decenii incoace, saptamanalul politico-satiric francez Le Canard Enchaine, unul din putinele ziare din lume, alaturi de Charlie Hebdo, care prospereaza fara publicitate (tirajul e intre 300-400.000 exemplare) publica in pagina 7 portretul unui ticalos. In numarul de azi e Liviu Dragnea”, arata Dan Alexe pe Facebook.

Seful PSD este caracterizat de jurnalistii francezi ca fiind un “mic dictator provincial inconjurat de oameni devotati si caruia nu-i place sa fie contrazis”.

Alte remarci la adresa lui Dragnea sunt: “Bagat in afaceri cu soferul lui” si „N-a facut nimic in Teleorman, judet care are un numar record de someri”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: